Mūsų svarbiausia kokybė ir komfortas jums. Atidžiai atrinkdami šviežiausius ir geriausus produktus pateiksime jums tokį maistą, kuris bus sveikas ir skanus.
Kviečiame išbandyti įvairius skonius, gimstančius mūsų virtuvėje. Savaitgaliais restorane vyksta gyvos muzikos vakarai. Šiltu metų laiku turime erdves lauke – lauko pavėsines ir terasas.
Sous-vide technologija
Ruošdami patiekalus mūsų restorane naudojame Sous-vide technologiją. Sous-vide (prancūzų kalba reiškia – vakume) technologija paremta gaminimu vakume daug žemesnėje nei įprasta temperatūroje. Sous Vide – tai pažangiausios pasaulio virtuvės kryptis, žavinti viso pasaulio maisto mylėtojus ir profesionalus nuostabia tekstūra, išskirtiniu skoniu ir nuostabiais aromatais. Gaminat maistą šiuo būdu – kiekvienas kąsnis bus sveikas, minkštas ir sultingas. Nepakinta produkto spalva, išlieka natūralus produkto skonis bei maistingos medžiagos, produktas išlieka sultingas.
Pirmieji patiekalai / First courses
-
Užkandžių rinkinys| kepti migdolai su žolelėmis, alyvuogės, duonos traškučiai, čiorizo dešra, vytinta jautiena, džiugo sūris €11.95
Snack plate | fried almonds with herbs, olives, bread chips, chorizo sausage, dried beef, Dziugas cheese
-
Sūdytos lašišos tartaras su avokadais, druskoje keptais burokėliais ir prieskoninių žolelių padažu €9.95
Salted salmon tartar with avocado, beetroot and herb sauce
-
Keptos tigrinės krevetės su sūdytomis citrinomis ir tapijokos traškučiais €8.40
Fried tiger prawnswith salted lemons and tapioca chips
-
Daržovių suktinukai su mango salsa ir saldžiarūgščiu padažu €6.90
Vegetable rolls with mango salsa and sweet and sour sauce
-
Sūrių lėkštė / Buche ce Cherve, danablu, brie, Parmigiano Reggiano, čederio siūriai, figų ir braškių su šampanu džemas €9.90
Cheese plate / Buche de Chevre, danablu, brie, Parmigiano Reggiano, cheddar cheese, fig and strawberry jam
Sriubos / Soups
-
Kreminė moliūgų sriuba su mascarpone ir kadagių druska €5.50
Creamy pumpkin soup with mascarpone cheese and juniper salt
-
Žuvienė €6.90
Fish soup
-
Trinta pievagrybių sriuba su kepintais grybais ir šonine €6.90
Mushroom soup with roasted mushrooms and bacon
-
Šaltibarščiai su gruzdintomis bulvėmis €4.50
Cold beetroot soup with french fries
-
Šefo sriuba (klausti padavėjo) €7.90
Chef's soup
Karštieji patiekalai / Main courses
-
Tagliatelle makaronai su vištienos krūtinėle, rudaisiais pievagrybiais €11.95
Pasta tagliatelle with chicken breast, brown champignons
-
Tagliatelle makaronai su krevetėmis ir pesto padažu €12.95
Pasta tagliatelle with chicken breast, pesto sauce
-
Vegetariškas daugiaryžis su žirnelių-mėtų tyre, mascarpone ir džiugo sūriais €10.50
Vegetarian risotto with pea-mint puree, mascarpone and Dziugas cheeses
-
Lašišos kepsnys, čiorizo daugiaryžis su mascarpone ir džiugo sūriais €17.95
Salmon steak, chorizo risotto with mascarpone and Dziugas cheeses
-
Atlantinės menkės išpjovos kepsnys su pastranokų tyre, žaliaisiais žirneliais, kiaulienos šoninė, shiitake grybai €12.95
Cod steak with parsnip puree, green peas, pork bacon, shiitake mushrooms
-
Midijos su pesto padažu, brandintais pomidorais ir prancūziškos duonos skrebučiu M €9.95 / XL €17.90
Mussels with matured tomatoes and French bread toast
-
Jautienos burgeris su sviestine „Brioche“ bandele, čederio sūriu, garstyčių padažu, gruzdintomis bulvytėmis, pomidorai, svogūnai, salotų asorti €13.95
Beef burger with brioche, cheddar cheese, mustard sauce, french fries, tomatoes, onions, assorted salads
-
Barbarisinės anties krūtinėlė vyšnių-muskato padaže su saldžiųjų bulvių tyre ir karamelizuotais burokėliais, shiitake grybai €18.95
Barbary duck breast in cheery-muscat souce with sweet potato puree and caramelized beetroot, shiitake mushrooms
-
Kiaulienos šonkauliai vyšnių barbekiu padaže su gruzdintomis bulvytėmis, salotų lapai, agurkai, pomidorai €15.95
Pork ribs in cherry barbecue sauce with french fries, lettuce, cucumbers, tomatoes
-
Jautienos antrekotas su trumų-bulvių tyre ir pipiriniu padažu, deginti šalotiniai svogūnai, shiitake grybai €24.90
Rib-eye steak with truffle-potato puree and pepper sauce, burnt onions, shiitake mushrooms
Desertai / Desserts
-
Šokoladinė lava su vyšnių ir raudonojo vyno kompotu ir ledais €5.95
Chocolate lava with cherry and red wine compote and ice cream
-
70C temperatūroje brandintas ananasas, keptas pasiflorų glazūroje su vaniliniais ledais, sausainių smiltelėmis ir degintais kokosais €7.95
Matured pineapple with ice cream Pineapple matured at 70C temperature, fried in pasiflor glazer with vanilla ice cream, biscuit Sand and burnt coconut
-
Gaivus persikų desertas su ledais ir plakta grietinėle €5.95
Peach dessert with ice cream and whipped cream
-
Ledų asorti su šviežiomis uogomis €4.50
Assorted ice cream with fresh berries
Degustacinis meniu Nr. 1 / Tasting menu - 39,00 €
Degustacinis meniu Nr. 2 / Tasting menu - 39,00 €
-
Šefo komplimentas
Chef's compliment
-
Tuno užkandis su marinuotais svogūnais ir wasabi
Tuna with pickled onions and wasabi mayo
-
Kreminė pomidorų sriuba
Creamy tomato soup
-
Jautienos antrekotas su portobello grybu, mini bulvytėmis, daržovėmis ir paprikų tyre
Jautienos antrekotas su portobello grybu, mini bulvytėmis, daržovėmis ir paprikų tyre
-
Karštas šokoladinis pyragas su šokolado padažu ir vaniliniais ledais
Hot chocolate cake with chocolate sauce and vanilla ice cream