RESTORANAS

Mūsų svarbiausia kokybė ir komfortas jums. Atidžiai atrinkdami šviežiausius ir geriausus produktus pateiksime jums tokį maistą, kuris bus sveikas ir skanus.

Kviečiame išbandyti įvairius skonius, gimstančius mūsų virtuvėje. Savaitgaliais restorane vyksta gyvos muzikos vakarai. Šiltu metų laiku turime erdves lauke – lauko pavėsines ir terasas.

Sous-vide technologija

Ruošdami patiekalus mūsų restorane naudojame Sous-vide technologiją. Sous-vide (prancūzų kalba reiškia – vakume) technologija – nauja, tačiau sparčiai populiarėjanti maisto ruošimo metodika, paremta gaminimu vakume daug žemesnėje nei įprasta temperatūroje. Toks maisto ruošimo būdas vis plačiau naudojamas garsiausiuose pasaulio restoranuose.

Sous Vide – tai pažangiausios pasaulio virtuvės kryptis, žavinti viso pasaulio maisto mylėtojus ir profesionalus nuostabia tekstūra, išskirtiniu skoniu ir nuostabiais aromatais. Gaminat maistą šiuo būdu – kiekvienas kąsnis bus sveikas, minkštas  ir sultingas. Nepakinta produkto spalva, išlieka natūralus produkto skonis bei maistingos medžiagos, produktas išlieka sultingas

MENIU