RESTORANAS
Mūsų svarbiausia kokybė ir komfortas jums. Atidžiai atrinkdami šviežiausius ir geriausus produktus pateiksime jums tokį maistą, kuris bus sveikas ir skanus.
Kviečiame išbandyti įvairius skonius, gimstančius mūsų virtuvėje. Savaitgaliais restorane vyksta gyvos muzikos vakarai. Šiltu metų laiku turime erdves lauke – lauko pavėsines ir terasas.
Sous-vide technologija
Ruošdami patiekalus mūsų restorane naudojame Sous-vide technologiją. Sous-vide (prancūzų kalba reiškia – vakume) technologija paremta gaminimu vakume daug žemesnėje nei įprasta temperatūroje. Sous Vide – tai pažangiausios pasaulio virtuvės kryptis, žavinti viso pasaulio maisto mylėtojus ir profesionalus nuostabia tekstūra, išskirtiniu skoniu ir nuostabiais aromatais. Gaminat maistą šiuo būdu – kiekvienas kąsnis bus sveikas, minkštas ir sultingas. Nepakinta produkto spalva, išlieka natūralus produkto skonis bei maistingos medžiagos, produktas išlieka sultingas.
MENIU
-
Užkandis prie vyno | Brandintos juodosios alyvuogės, Brie sūris, Parmigiano-Reggiano sūris, vytintas kumpis, čiorizo dešra, vynuogės, uogos €8,70
Snack with wine | Black olives, Brie cheese, Parmigiano-Reggiano cheese, dry-cured ham, chorizo, grapes, berries
-
Žemoje temperatūroje brandintų vištienos kepenėlių paštetas su ančiuviais ir kaparėliais, tiekiamas su čiabatos traškučiu, kavos kremu, obuolių-vyšnių geliu ir raudonajame vyne brandinta kriauše €7,20
Chicken liver patch matured at low temperature with anchovies and capers, served with ciabatta chips, coffee cream, apple-cherry gel and pear matured in red wine
-
Sūdytos lašišos tartaras su avokadais, druskoje keptais burokėliais ir prieskoninių žolelių padažu €7,80
Salted salmon tartar with avocado, beetroot and herb sauce
-
Silkės Matjes užkandis su svogūnų džemu €4,30
Herring Matjes with onion jam
-
Keptos tigrinės krevetės su sūdytomis citrinomis ir tapijokos traškučiais €6,80
Fried tiger prawnswith salted lemons and tapioca chips
-
Baltame vyne garintos midijos su grietinėlės padažu ir prancūziškos duonos skrebučiu €6,40
Mussels steamed in white wine with cream sauce and French bread toast
-
Silkės Matjes užkandis su svieste karamelizuotomis bulvytėmis ir voveraitėmis €6,90
Herring Matjes with with butter caramelized potatoes with mushrooms
-
Trinti šaltibarščiai su putpelių kiaušiniais su svieste karamelizuotomis bulvytėmis ir kmynais €3,70
Cold beetroot soup with quail eggs with butter caramelized potatoes with caraway
-
Kreminė moliūgų sriuba su mascarpone ir kadagių druska €4,50
Creamy pumpkin soup with mascarpone cheese and juniper salt
-
Vėžių sriuba su traškiomis daržovėmis €7,90
Seafood soup with crispy vegetables
-
Antienos – baravykų sriuba €7,50
Duck and mushrooms soup
-
Trinti šaltibarščiai su putpelių kiaušiniais su svieste karamelizuotomis bulvytėmis ir kmynais €3,70
Cold beetroot soup with quail eggs with butter caramelized potatoes with caraway
-
Kreminė moliūgų sriuba su mascarpone ir kadagių druska €4,50
Creamy pumpkin soup with mascarpone cheese and juniper salt
-
Vėžių sriuba su traškiomis daržovėmis €7,90
Seafood soup with crispy vegetables
-
Antienos – baravykų sriuba €7,50
Duck and mushrooms soup
-
Pilno grūdo penne rigate makaronai su vištienos krūtinėle, brokoliais ir špinatais €6,80
Whole grain pasta penne rigate with chicken breast, broccoli and spinach
-
Fideuà vermišeliai virti jūros gėrybių sultinyje su krevetėmis €7,90
Fideuà pasta cooked in seafood broth with shrimps
-
Fideuà vermišeliai virti vištienos sultinyje su vištiena €6,80
Fideuà pasta cooked in chicken broth with chicken
-
Papardelle makaronai su rudaisiais pievagrybiais, portobello grybais, sojos pupelėmis, aromatizuoti trumų aliejumi €6,90
Pasta pappardelle with brown champignons, portobello mushrooms, soybeans, flavored with truffle oil
-
85C temperatūroje brandinti baklažanai su šviežiais kepintais špinatais ir brandintais pomidorais, pastarnokų tyre €6,50
Eggplants matured at 85C temperature with freshly fried spinach and matured tomatoes, with parsnip puree
-
Lašišos kepsnys su svieste karamelizuotomis bulvytėmis, ankštiniais ir saldžiaisiais žirneliais, pastarnokų tyre €11,90
Salmon steak with butter caramelized potatoes, legumes and sweet peas, parsnip puree
-
Afrikinis šamas su dižono garstyčių padažu, keptais burokėliais ir bulvių gratinu €9,90
African catfish with dijon mustard sauce, baked beetroot and potato gratin
-
Sicilietiškas grill tuno kepsnys su brandintais vyšniniais pomidorais, kaparėliais ir brandintomis alyvuogėmis €17,00
Sicilian grill tuna steak with matured cherry tomatoes, capers and matured olives
-
Barbarisinės anties krūtinėlė vyšnių-muskato padaže, su pastarnokų tyre ir druskoje keptais burokėliais €12.80
Barbary duck breast in cheery-muscat souce with parsnip puree and beetroot fried in salt
-
24 valandas žemoje temperatūroje brandinta Iberico kiaulienos šoninė su svieste karamelizuotomis bulvytėmis ir kmynais, salierų-krienų tyre, troškintais raugintais kopūstais €10.90
Iberico pork bacon for 24 hours matured at low temperature with butter caramelized potatoes with caraway, celery-horseradish puree, stewed sauerkraut
-
Jautienos nugarinės steikas su brandintais vyšniniais pomidorais, smidrais, voveraitėmis, svieste karamelizuotomis bulvytėmis ir aromatinių žolelių aliejumi €17.90
Beef steak with matured cherry tomatoes, asparagus, mushrooms, with butter caramelized potatoes and aromatic herb oil
-
Pipirinis jautienos išpjovos steikas su bulvių gratinu, traškiomis morkytėmis ir brokoliais €22.50
Pepper beef steak with potato gratin, crispy carrots and broccoli
-
Lašiša su žaliomis salotomis, mini bulvyčių iešmeliu, su tatziki padažu €16,50
Salmon with green salad, wth potatos, with tatziki sauce
-
Krevečių iešmeliai su žaliomis salotomis, mini bulvyčių iešmeliu, su tatziki padažu €14,80
Shrimps with green salad, two-flavored sauces and potato, fried in foil, with tatziki sauce
-
Jautienos nugarinės steikas chimichurri žolelių apvalkale su žaliomis salotomis, mini bulvyčių iešmeliu, su tatziki padažu €18,90
Beef steak in chimichurri herb wrap with green salad, two-flavored sauces and potato, fried in foil, with tatziki sauce
-
Gervuogių tiramisu su kiviais €4.90
Tiramisu with blackberries and kiwi
-
Baileys likerio desertas su ledais, plakta grietinėle, šokoladu ir lazdyno riešutais €5.40
Baileys liqueur dessert with ice cream, whipped cream, chocolate and hazelnuts
-
Karštas šokoladinis pyragas su „Merlot“ vyšniomis ir ledais €4.00
Hot chocolate cake with “Merlot” cherries and ice cream
-
80C temperatūroje lėtai virtas balto šokolado ir kavos skonio Creme Brulee su braškėmis brendžio sirupe €4.90
Chocolate and coffee flavored Creme Brulee slowly cooked at 80C with strawberry in brandy syrup
-
70C temperatūroje brandintas ananasas, keptas pasiflorų glazūroje su vaniliniais ledais, sausainių smiltelėmis ir degintais kokosais €6.90
Matured pineapple with ice cream Pineapple matured at 70C temperature, fried in pasiflor glazer with vanilla ice cream, biscuit Sand and burnt coconut
-
Desertas „Šokolado kamuolys“ (su citrininiais ledais) €4.90
Dessert „Chocolate ball“ (with lemon ice cream)
-
Naminiai sūrio pyrago skonio ledai €4.00
Homemade cheese cake flavor ice cream
-
Ledai vaniliniai su sirupu (lazdyno riešutų / mėlynių ) su braškių, mangų tyre €3.50
Vanilla ice cream with syrup (hazelnut / blueberry) or with strawberry, mango puree
Mineralinis vanduo
Sultys
Vaisvandeniai
Energiniai gėrimai
Nealkoholinis alus
Nealkoholiniai vynai
-
Ristretas €1.50
-
Juoda kava €1.50
-
Espresas €1.50
-
Espresas su pieno puta €2.00
-
Juoda kava su pienu €2.00
-
Amerikietiška kava €2.00
-
Kapučinas €2.00
-
Latės kava €2.00
-
Pienas su espresu €2.00
-
Dvigubas espresas su pienu €2.00
-
Kava corretto €3.00
-
Airiška kava €4.00
-
* sirupas aviečių /braškių / lazdyno riešutų / mango / mėlynių /toffe €0.50
-
Arbata (juodoji /žalioji/vaisinė) €1.80
-
Arbata su šviežiais imbierais, citrinomis ir medumi €1.80
-
Vaisinis kokteilis Smoothie (ananasai, mango papaja) €2.50
-
Avietinis pieno ir ledų kokteilis €2.50
-
Lazdyno riešutų pieno ir ledų kokteilis €2.50
-
Mango pieno ir ledų kokteilis €2.50
-
Mėlynių pieno ir ledų kokteilis €2.50
-
Šokoladinis pieno ir ledų kokteilis €2.50
-
Toffe pieno ir ledų kokteilis €2.50
-
Lemon Lime Bitters €3.50
-
Angliški pusryčiai (kiaušiniai, šviežios kiaulienos dešrelės, šoninė, pupelės, pievagrybiai, pomidorai) €8.90
English breakfast (eggs, pork sausages, bacon, beans, mushrooms, tomatoes)
-
Benedikto kiaušinis su sviestine brioche bandele ir lašiša / rūkyta kiaulienos šonine / chorizo dešra / Parmos kumpiu €8.60
Benedict’s egg with buttered brioche bun and salmon / smoked pork bacon /chorizo sausage / Parma ham
-
Omletas su tunu ispanišku stiliumi su skrebučiu ir pomidorais €5.40
Omelette with tuna in Spanish style with toast and tomatoes
-
Itališka fritata su šonine, pievagrybiais ir brioche bandele €4.20
Italian fritata with bacon, champignons and brioche bun
-
Karšti sumuštiniai „Havajų tostas“ (su kiaulienos šonine, ananasais ir žaliomis salotomis) €6.20
Hot sandwiches „Hawaiian Toast“ (with bacon, pineapple and green salad)
-
Karšti sumuštiniai su vištiena, pomidorais ir špinatais €5.90
Hot sandwiches with chicken, tomatoes and spinach
-
Kepti kiaušiniai su šviežiomis kiaulienos dešrelėmis ir pomidorų salotomis su bazilikais €6.60
Fried eggs with pork sausages and tomato salad with basil
-
„Crepe“ blyneliai su graikiško jogurto ir medaus padažu, ir uogomis €3.80
„Crepe“ pancakes with Greek yogurt and honey sauce and berries
-
Tostinės duonos skrebučiai su avokadu, keptais kiaušiniais ir žaliomis salotomis €5.40
Toast bread with avocado, fried eggs and green salad
-
Grikių košė su cukinijomis, morkomis ir fetos sūriu €3.20
Buckwheat porridge with zucchini, carrots and feta cheese
-
Penkių grūdų košė su uogomis ir cinamonu €3.10
Five grain porridge with berries and cinnamon